Internet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Internet

Disa nga mjetet e ofruara nga Google për web master dhe web marketer

  Të gjithë e dimë se Google është motori më i madh i kërkimit në botë. Kjo korporatë, e cila është e nevojshme dhe e domosdoshme për të gjithë, ofron disa instrumente për të rritur performancat e faqes suaj të internetit. Sipas ekipit të SOS

Instagram më në fund shton veçorinë e shumëpritur

Mesazhet në Instagram sapo janë bërë shumë më të dobishme. Instagram nuk lejonte më parë që të shpërndaheshin linqe në aplikacion, përveç në biografinë e një përdoruesi (që çoi në fenomenin “linku në bio”).  Por duket se aplikacioni për shpërndarje

Si të parandalojmë komentet fyese në instagram?

Instagrami si programi me i perdorur i fotove ka gati po te njejtet ngjashmeri me facebook dhe eshte nje program i cili po arrin shume perdorues cdo dite e me shume. Ka pasur shume raste te cilat nje foto mund te kete micesine e nje banaliteti ne ins

Pse duhet të keni një faqe interneti për biznesin tuaj?

Në ditët e sotme interneti është gjithmonë e më i pranishëm në jetën e përditshme të të gjithëve. Sipas ITU-së (International Telecommunication Union), përdorimi i internetit në Shqipëri, në vitin 2013 ka përfishirë rreth 60% të popullsisë, një rritj

DuckDuckGo tejkalon 10 milion kërkime në ditë

DuckDuckGo është duke festuar faktin se për herë të parë motori i kërkimit, i cili është i përqëndruar në privatësinë e përdoruesëve, ka tejkaluar më shumë se 10 milionë kërkime në ditë. Sipas një intervistë të fundit me CNBC, popullariteti i Duck

Ku duhet të mbështetemi më shumë kur ndërtojmë një biznes virtual?

Shpesh kemi parë faqe interneti që merren me shitje-blerjeve,porosi online,prenotime hoteli apo biletash për udhëtime apo bileta kinemaje etj. Të gjitha këto realizohen nga shtëpia pa e prishur aspak rehatinë tonë të përditshme dhe për më tepër pa h

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM