Inovacion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Inovacion

Tregu i oksidit të zinkut të Nano: Tendencat e fundit të industrisë dhe rritja e parashikuar e industrisë deri më 2022

Ndonëse toksiciteti në përqëndrimin më të lartë të oksidit të zinkut nano mund të pengojë rritjen e tregut në një periudhë afatgjatë, rritja në veshjet anti-mikrobike, filtrat UVA / B në kremrat e diellit dhe kozmetika për mbrojtjen e diellit, nxit t

Abrasives Market Latest Trends and Forecast Analysis Up to 2023

The demand for abrasives in the automotive industry is increasing considerably, owing to rise in demand for efficient and smooth surfaces. Moreover, growth in demand for cost-effective synthetic abrasives for electronics and construction applications

How To Switch Between Apps Quickly On Android Smartphone

Android Smartphones offers some excellent multitasking prowess with the latest high-end flagships packing 4-6 gigabytes of RAM. The multitasking interface looks amazing but switching apps is not much faster. While a type of Android called Nougat solv

Patentat e kompanise gjigande Sony Corporation

  Sony Corp, konglomerati japonez dhe gjigandi i teknologjisë, ka aplikuar për dy grupe patentash, sipas regjistrimeve të publikuara nga USPTO (Zyra e Patentave dhe Markave të SHBA). Ngritja e Ekosistemeve Bazë të Bllokut te patentave.

Smart working, sistemi i ri fleksibël i punës.

  Sipas statistikave të gazetës së përditshtme Italiane “Il sole 24 ore”: 95% të punonjësve në Amerikën jugore e veriore, Europë, Azi, janë të gatshëm të punojnë kudo në botë; 92% e tyre janë gati të shkojnë aty ku ka nevojë për profesi

Çfarë Është Teknologjia “Blockchain” ose Teknologjia me Blloqe Zinxhir?

Ishte shkrimi mbi Bitcoin i botuar në Nëntor 2008 nën pseudonimin e "Satoshi Nakamoto " ai që e shfaqi dhe e bëri të njohur teknologjinë me blloqe zinxhir në sytë e publikut. Kjo është teknologjia që mbështet monedhën virtuale Bitcoin. Megjithatë kjo