Energjia Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Energjia

Impiantet e reja fotovoltaike me ankand

Eksperienca e derikëtushme me impiantet nga 2 MW shërben si baze për ankandet e parqeve fotovoltaike 10-30 MW. Tashme procedura e re synon te tërheq investime me te rëndësishëm për një total prej 100 MW. Për sa këtu, themelore bëhet nxjerra e mës

JET TOWEL-Tharësi i duarve me efiçencë të lartë

Dizenjo elegante dhe fuqi e lartë Jet Towel është tharësi më efiçent i duarve me shpejtësi të lartë elektrike.  I projektuar me një dizenjo elegante, i qetë në punim, miqësor me mjedisin dhe ekonomik në përdorim, Jet Towel bën të mundur tharjen e

Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric!

Momentet e relaksit dhe qetësisë janë mjaft të çmuara, prandaj duhet të jemi tepër të kujdesshëm në zgjedhjen e gjërave të duhura. Kondicioneri MSZ-FH, me sensor 3-Dimensional, i cili përcakton vendodhjen tuaj në ambjent si dhe përshtat rrymën e ajr

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM