Burime njerezore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Burime njerezore

Si ta negocioni pagën me punëdhënësin tuaj?

Puna është shumë e vlefshme sa i përket ndërtimit intelektual por jo vetëm, e njëjta ka rëndësi edhe për shkak se shërben në aspektin financiar, pra edhe në ndërtimin jetësor të një individi. Paga është shpërblimi i përpjekjeve të personit për t’i re

Rinia: Pse Roosevelt zgjodhi Të Rinjtë, ashtu si dhe Bota…

Shkruar nga Kostandin Feshti Marr shkas nga shumë e shumë ngjarje të reja për shkrimin e këtij artikulli, madje shtyhem dhe nga një diskutim të cilin e zhvilluam para disa ditësh në shkollë, ku, nga mësuesja na u shtrua pyetja: Pse Roosevelt zgjod

Dëshmi e kredisë serioze dhe të ndershme të marrë

Dëshmi e kredisë serioze dhe të ndershme të marrë Përshëndetje Kam arritur të kem një kredi mes z. SANCHIS, kushtet janë të mira dhe mënyra e shlyerjes. Nëse, nga ana tjetër, jeni zhgënjyer ose keni nevojë për një hua, hua ose nëse jeni të ndalu

Kerkohen , Retention (me njohuri te gjuhes italiane.)

Nese je i afte ne komunikim, ke ekperience te meparshme ne Retantion , je i mirepriture tek ne ! Cfare kerkohet : - Aftesi te mira komunikimi - Gjuhe e folur Italisht - Disponibilitet pune Full Time - Kane perparesi personat me experience

Ja disa arsye pse Amerika ndryshon nga Shqiperia ( nje artikull nga” klajdi Balla” ) “Univeristy of New York Tirana “

American culture vs Albanian culture Have you ever find yourself shocked in the middle of a foreign culture which has totally been very different from your culture .From all of things  we  are   all grown  up  ,the place, the society  ,different w

Intervisto me Mendje dhe Selekto me zemer!

Intervisto me Mendje dhe Selekto me zemer! Nese permendim apo flasim per procesin e rekrutimit, natyrshem na vjen neper mend realizimi i Intervistave (edhe pse kjo eshte vetem nje nga hallkat e gjithe ketij procesi). Nese vazhdojme me tej me dheni