Banka Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Banka

Telecommunications engineer

I am a Telecommunications engineer. Telecom Engineering is probably one of those fields that have witnessed rapid advancement in recent years. It comes as no surprise that it is among the most pursued careers today. Whether or not you are a full-time

ZGJIDHJA PËR PROJEKTE TUAJ

Keni nevojë për një hua dhe keni probleme Kreditë kapitale nga banka Ju jeni të veçantë Moralet e ndershme dhe të mira. Ata kanë të ardhura që munden Lejo, në pagesën tuaj mujore. Mos u shqetësoni, ne do të bëjmë më shumë Ofrojnë kredi me interes

GATI PER TE GJITHE MES PRANEVE

Keni nevojë për një hua dhe keni probleme Kreditë kapitale nga banka Ju jeni të veçantë Moralet e ndershme dhe të mira. Ata kanë të ardhura që munden Lejo, në pagesën tuaj mujore. Mos u shqetësoni, ne do të bëjmë më shumë Ofrojnë kredi me interes

FINANCIMI PËR PROJEKTET TUAJ

Kredia për të gjithë në nevojë kur ata janë në nevojë Kontaktoni kush Nëse ju apo çfarëdo qoftë problemi juaj, a jeni një njeri? Biznes apo grua? Ata kanë nevojë për para për të fituar paratë e tyre Kompania e vetme? A keni nevojë për një hua për

Cfare po ndodh me bankat greke ne Shqiperi?

Nga situata e mbylljes se bankave ne Greqi edhe duke mos ditur se si do te shkoje kjo situate, pata dyshime se cfare do te ndodhe me bankat me origjine greke qe operojne ne Shqiperi. Gjeja e pare qe bera, u konsultova me miq te mi qe punojne ne banka

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM