Bill Gates zbulon 5 librat e tij të preferuar për vitin 2017

Bill Gates zbulon 5 librat e tij të preferuar për vitin 2017

Bill Gates lexon rreth 50 libra në vit, por vetëm pak prej tyre futen në listën e librave të preferuar.

Për vite me rradhë, themeluesi i Microsoft ka zgjedhur pesë tituj më të preferuar dhe ka publikuar përshtypjet e tij në blogun Gates Notes.

Ja çfarë rekomandon ai nga viti 2017.

Lexoni: 12 Librat që rekomandojnë Bill Gates, Richard Branson dhe Mark Zuckerberg

/BusinessInsider

Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM