Bien nga sistemi Facebook dhe Instagram, në shumë vende të botës


Instagram, i cili është në pronësi të Facebook ka përjetuar probleme që prej orës dy të ditës (GMT), sipas Downdetector, i cili monitoron ndërprerjet në internet.

Harta e ndërprerjeve të Downdetector tregon se përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar, Bregu Lindor i Shteteve të Bashkuara dhe Brazili janë më të prekurit. Por, problemi është ndjerë edhe në Kosovë, me përdorues që janë ankuar për probleme të njëjta.

Lexoni gjithashtu:

Trump u takua me Mark Zuckerberg fshehtas në tetor

Shumica e përdoruesve raportuan probleme me krye-faqe, ndërsa të tjerët po përjetojnë gjithashtu probleme me hyrjen në aplikacion dhe qasjen në funksionin Stories.

Aplikacionet e Facebook dhe Facebook Messenger filluan të përjetojnë probleme në të njëjtën kohë – megjithëse problemet duket se janë më pak të përhapura.

Përdoruesit e Facebook janë duke u ankuar se nuk janë në gjendje të hynë dhe se nuk mund të ngarkojnë fotografi, me disa që raportojnë ‘ndërprerje totale’.

Techcrunch

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale