Bëhu pjesë e fushatës së pastrimit të zonës tënde. AlbPastrim të mbështet  
Përditësuar së fundmi: 13/09/2019

Bëhu pjesë e fushatës së pastrimit të zonës tënde. AlbPastrim të mbështet  

Share
nga Ornela Trupja
Sht 13, 2019

Dita ndërkombëtare kushtuar pastrimit, ka nxitur një prej kompanive më të mëdha të pastrimit në vend të ndërmarrë një fushatë mbarëkombëtare.

AlbPastrim ka iniciuar nismën e pastrimit të ambientit, që synon të përfshijë shumë sipërmarrje e individë.  Me 21 Shtator, AlbPastrim, në bashkëpunim me AlbAcademy dhe AlbSolution, kanë vendosur të nisën pastrimin në Pezë e Madhe.

Kompania ju fton të bëheni pjesë e nismës, për t’u angazhuar në pastrimin e ambientit në zonën tuaj.

Valbona Begolli, themeluese e AlbPastrim thotë se, “Nisma synon në ndërgjegjesimin e sipërmarrjeve, punonjësve dhe qytetarëve për të mbajtur ambientin e pastër. Akti i thjeshtë i pastrimit duhet të bëhet një forcë që lidh së bashku njerëzit dhe grupet në bashkëpunim dhe ndërgjegjësim për një ambient më të pastër”.

Sipas saj, fuqia që jep bashkimi i njerëzve në të gjithë vendin mund të sigurojë arritje të pabesueshme. Thelbi qëndron në sensibilizim dhe bashkëpunim.

“Fushata starton në Pezë. Por, pjesë e nismën mund të bëhen sipërmarrje e organizata të ndryshme. Çdo nismë që do të shtrihet në zona të tjera, AlbPastrim e mbështet me qese dhe doreza”, tha Begolli.

Objektiv parësor është pastrimi i plazheve, lumenjve, pyejeve dhe rrugëve tona. Çdonjëri në planet, e quan shtëpi vendin e tij, ndaj duhet të përfshihemi dhe të kontribuojmë që shtëpinë ta bëjmë një vend më të mirë.

Sipërmarrësit apo indivitët e interesuar mund të kontaktojnë [email protected]