Anila Bashllari

“Anila Bashllari është konsulente biznesi dhe eksperte shumë e vlerësuar në fushën e zhvillimit personal dhe profesional.

Me mbi 30 vite eksperiencë 360° me institucione shtetërore, organizata ndërkombëtare zhvillimi dhe financiare në pozicione të ndryshme drejtuese si dhe në fushën e zhvillimit personal si coach, mentor dhe trajnuese e çertifikuar, Anila ka ndikuar dhe transformuar jetën e qindra individëve, drejtuesve të lartë dhe sipërmarrësve për një performancë më të lartë, jetë më të realizuar dhe të plotësuar dhe gjetjen dhe shpalosjen e potencialeve njerëzore”.

 

 

Pyet Anilën

 

Verifikimi Anti-Spam

Postime nga Anila Bashllari

Çfarë është lumturia?

Ju ka ndodhur te zemeroheni me dike dhe ajo energji t’ju shoqeroje vazhdimisht?