Në një farë pike në jetën tonë të përditshme, pjesa më e madhe prej nesh do të përballet me një problem dhe do të kuptojë se do të ketë një rrugë më të mirë për zgjidhje. Pak nga ne do të marrin përgjegjësi për ta zgjidhur atë.

Kjo është ajo çfarë i ndan sipërmarrësit nga pjesa tjetër e jona: Ata janë të gatshëm të marrin përsipër risk kur të tjerët nuk e bëjnë. Ata shikojnë mundësi aty ku të tjerët nuk shohin.

Prapëseprapë, si ia bën një sipërmarrës të dallojë nëse një problem është i tiji për ta zgjidhur? Sa i lidhur personalisht me idenë duhet të jetë një njeri në mënyrë që t’ia “vlejë barra qiranë” ta ndjekësh?

Për Alexis Ohanian, i cili bashkëthemeloi platformën Reddit, ideja duhet të kalojë testin “në 4 e mëngjesit.” Zbulo se për çfarë e ka fjalën ai në këtë video.

/Publikuar nga Entrepreneur.