8 librat që sipas Richard Branson të gjithë duhet ti lexojnë

8 librat që sipas Richard Branson të gjithë duhet ti lexojnë

Richard Branson, themelues i Virgin Group dhe një miliarder shumë i sukesshëm, arrin të gjej kohë nga axhenda e tij e ngarkuar për të lexuar.

Gjatë viteve ai ka ofruar shumë tituj që i kanë tërhequr vëmendjen dhe e kanë ndihmuar të rritet si biznesmen.

Nuk jua garantojmë dot suksesin e tij, por të paktën librat ja vlejnë të lexohen:

1. ‘1984′ nga George Orwell,

2. “Black Box Thinking” nga Matthew Syed

3. “Ending the War on Drugs” nga Richard Branson

4. “Travels with Charley in Search of America” nga John Steinbeck

5. ‘Cosmos’ nga Carl Sagan

6. “If I Could Tell You Just One Thing” nga Richard Reed

7. “Winners” nga Alastair Campbell

8. ‘Start With Why’ nga Simon Sinek

/BusinessInsider

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00