8 gjërat që bëjnë ndryshe njerëzit sipërmarrës

8 gjërat që bëjnë ndryshe njerëzit sipërmarrës

Ja cilat janë 8 gjërat që bëjnë ndryshe njerëzit sipërmarrës.

Sipërmarrja shkon përtej Elon Musk, Mark Zuckerberg dhe Garrett Camp, dhe përfshin diçka më të madhe se Twitter dhe WhatsApp. Sipërmarrja është një mentalitet, një qëndrim dhe një stil jete, i adoptuar nga njerëz të cilët nuk janë të kënaqur me status quo-n aktuale.

Është një përqasje ndaj jetës që favorizon kreativitetin përkundrejt rehatisë dhe veprimin kundrejt pasivitetit.

Autori bestseller, investitori dhe sipërmarrësi James Altucher thotë se për të, “Të qënit një ‘sipërmarrës’ nuk do të thotë të krijosh ‘Facebook’-un e radhës, ose të mos nisësh fare biznes. Do të thotë të gjesh sfidat në jetën tënde dhe të përcaktosh mënyra kreative për të kapërcyer këto sfida.”

Kështu që, edhe pse sipërmarrja juaj nuk do të ndryshojë botën, mbani parasysh këto aspekte të mentalitetit sipërmarrës që do t’jua pasurojnë punën dhe jetën tuaj.

Ja cilat janë 8 gjërat që bëjnë ndryshe njerëzit sipërmarrës.

 

/Artikulli u publikua më parë në faqen 7 të numrit 9 të revistës Business Magazine Albania. Për të shfletuar të plotë revistën klikoni këtu.