7 librat më të shitur për vitin 2017 në Bukinist.al

7 librat më të shitur për vitin 2017 në Bukinist.al

Të preferuarit e mogulëve të biznesit, ndodh të jenë dhe librat më të shitur për vitin 2017. Dhurata më e bukur që mund t’i bëni vetes, jo vetëm për festat, janë 7 titujt e përzgjedhur si librat më të shitur nga Bukinist.al. Këta libra klasik por edhe bestseller të rinj, do t’ju ndihmojnë drejt rrugës suaj të suksesit.

Ndonëse librit nuk i ikën koha, BusinessMag jua rekomandon të shtatë titujt, por edhe një prej tyre do t’ju bënte punë.

Ja cilët janë shtatë librat më të shitur për vitin 2017 në Bukinist: (klikoni titullin e librit për ta porositur atë)

1. “Mendo dhe Bëhu i Pasur” nga Napoleon Hill

2. “7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm” nga Stephen R. Covey

3. “Baba i pasur, baba i varfër 1” nga Robert Kiyosaki

4. “Zgjoni Gjigantin e Brendshëm” nga Anthony Robbins

5. “Arti për të fituar Miq dhe Pushtet” nga Dale Carnegie

6. “Origjinalët” nga Adam Grant

7. “Elon Musk” nga Ashley Vance

Për të apasionuarit e fushës së biznesit Bukinist në bashkëpunim me BusinessMag, sjell 3 sete me libra strategjik nga autori dhe folësi i njohur Brian Tracy. Për të porositur njërin nga setet klikoni këtë link : BusinessMagShop

Set me 2 libra – Suksesi në shitjet te biznesi nga Brian Tracy 

Çelësi i suksesit janë shitjet e produkteve dhe shërbimeve. Këtë sekret na e jep Brian Tracy, me dy librat e tij më të suksesshëm: “Psikologjia e shitjes” dhe “Arti i realizimit të shitjes”. Nëse e do suksesin në sipërmarrjen tënde, këto libra të tregojnë rrugën.

Set me 8 libra – Drejtimi suksesshëm i biznesit sipas Brian Tracy

Për menaxhimin, marketingun, lidershipin, neocimin, motivimin dhe kreativitetin në zhvillimin e biznesit, ka menduar Brian Tracy. Bizneset e zgjuara mendojnë për edukimin e vazhdueshëm të stafit të tyre, prandaj këto libra janë një zgjidhje e shkëlqyer.

Set me 10 libra, – Suksesi në biznes me Brian Tracy

E ku ka më mirë sesa të kesh këshilltar të biznesit tënd Brian Tracy, trajnuesi më i mirë në botë për drejtimin dhe suksesin në shitjen e produkteve dhe shërbimeve. Prandaj, bukinist iu vjen në ndihmë të gjitha sipërmarrjeve vendase, duke iu sjellë në zyrat e tyre paketën me 10 libra, të cilat duhet ti ketë me vete çdo menaxher dhe bos, në mënyrë që kompania të jetë me standarde profesionale dhe me fitim të garantuar.