4 zakonet dalluese të njerëzve të pasur » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 07/04/2017

4 zakonet dalluese të njerëzve të pasur

Share
nga Neada Muçaj
Pri 07, 2017

Nga studimi i milionerëve dhe jo-milionerëve, eksperti i pasurisë Tom Corley thotë se janë katër zakone të përditshme që i dallojnë njerëzit e pasur nga pjesa tjetër.

Zgjimi herët. Corley ka zbuluar se njerëzit e pasur zgjohen tre orë para se të shkojnë në punë, duke e përdorur këtë kohë për të përfunduar detyra të ndryshme.

Kanë një listë me detyra të cilën e zbatojnë. Edhe në qoftë se ka vetëm pak gjëra në këtë listë, ata e përfundojnë çdo detyrë para mbarimit të ditës.

Kujdesi për shëndetin. Njerëzit e pasur stërviten, zgjedhin ushqimet që ata hanë dhe nuk konsumojnë alkool shumë shpesh.

Menaxhimi i kohës. Njerëzit e pasur nuk humbasin asnjë minutë të ditës së tyre. Ata janë gjithmonë duke bërë diçka për përmirësuar veten e tyre ose për të mësuar diçka të re.

/Money

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00