20 vendet më të bukura për t'u vizituar, sipas udhëtarëve » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

20 vendet më të bukura për t’u vizituar, sipas udhëtarëve

Condé Nast Traveler ka publikuar një listë të vendeve më të bukura në botë për t’u vizituar. Lista është e bazuar në votat e lexuesve në ato që kanë ushqimin më të mirë, vendet më të mira për të qëndruar dhe vizituar dhe ato që ofrojnë më shumë qejf për paratë tuaja.

Burimi: businessinsider.com 

Evente