Intervista

Projekti i suksesshëm HELLO, shpallet Inovacioni i Vitit nga ICT Awards

Teknologji

Nëse merrni këtë mesazh në WhatsApp, duhet ta fshini menjëherë atë

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Lajme

EasyPay vazhdon të sjellë risi në tregun shqiptar të pagesave

Teknologji

Pajisja e re Gear 360 e Samsung realizon video të vërteta 4K dhe shkrepje të figurës 360 gradë

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (8): Ku po shkon tregtia online?

Teknologji

Amazon vjen me aplikacion për video konferenca, ia kalon dhe Skype-it

Lajme

Startup-i Europian i orëve inteligjente Vector blihet nga Fitbit

Slideshow

Zakonet e mëngjesit të 5 prej njerëzve më të suksesshëm në botë

Teknologji

“Holofone”, një përbindësh i dobishëm

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00