vlerë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Si të blejmë Bitcoins?

Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Lajme

Sa është vlera e pasurisë së miliarderëve në Bitcoin?

Lajme

Si përfitohen standardet e biznesit?

Startup

Çfarë duhet të dini për financimin e startupeve? – nga Vasken Spiru

Lajme

Cilat janë monedhat dixhitale më të përdorura?

Strategy

4 mënyra për të menduar si Milioner

Business Pulse

5 arsyet pse ju jeni të fiksuar pas Facebook-ut

Startup

Beyoncé është investitorja më e re në industrinë e teknologjisë

Teknologji

17 vjeçarja nga Cërriku zë vendin e dytë në botë me shpikjen e saj

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00