vizion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Biznesi, nga një mjet për mbijetesë, në një mjet për t’u bërë i pasur

Lajme

Si Millennials do të ndryshojnë botën e luksit?

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”

Teknologji

Elon Musk në TED Talk: Ja si do të funksionojnë rrjetet nëntokësore të makinave

Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Startup

Çfarë duhet të bëjë Kosova që të ketë më shumë startup-e si Gjirafa.com?

Strategy

4 shenja që ju jeni shumë i zgjuar për punën tuaj

Strategy

10 ndryshime mes sipërmarrësve dhe atyre që duan të bëhen sipërmarrës

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00