UNESCO Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Lajme

Shqipëria nominohet për t’u bërë pjesë e trashëgimisë botërore natyrore

Lajme

Ekonomia lokale dhe zhvillimi i turizmit në Shqipëri merr një mbështetje prej 71 milionë $ nga Banka Botërore

Travel

Shqipëria promovohet për herë të parë në Japoni

Travel

Britanikët vlerësojnë bukuritë shqiptare

Lajme

Travel a Dept”, Një itinerar për në Shqipëri

Lajme

Si të kalojmë një javë në Shqipëri?

Lajme

Britanikja “The spectator” : Vizitojeni Shqipërinë tani, përpara sesa të ndryshojë më shumë

Lajme

Rough Guide rekomandon sërish Shqipërinë, e pesta në listën e 10 destinacioneve për 2016

Travel

Reportazhi i bloggeres angleze, ja qytetet më të bukura shqiptare

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00