Teknologji

WhatsApp tashmë po dominon edhe tregun e video thirrjeve

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Slideshow

Ky është një vit rekord për femrat miliardere. Ja arsyeja pse.

Mobile

Nuk keni bateri në telefon? Tani mund t’ia merrni mikut tuaj.

Trajnime

Trajnim: Strategjia e Marketingut Online

Teknologji

Çfarë po i bën telefoni trupit dhe mendjes tuaj?

Media&PR

Samsung lançon paketën e parë të industrisë 8GB LPDDR4 DRAM

Teknologji

Çfarë ndryshimi ka sjellë Whatsapp?

Travel

E dini se nga cilat vende vijnë produktet false?

Teknologji

iPhone 7 dhe 7 plus vijnë në Shqipëri, ja sa do kushtojnë.

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00