Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Business Pulse

10 Thënie të Barack Obamës mbi motivimin dhe suksesin

Lajme

Fitorja e Macron rrit vlerën e euros, duke ia kaluar edhe dollarit

Sipërmarrje

Gjermania ofron mbështetje për sipërmarrësit e rinj shqiptar që zhvillojnë ide inovative

Lajme

Facebook gjurmon edhe hollësitë më të frikshme për jetën tuaj. Ja se si t’i gjeni ato

Business Pulse

Thënie frymëzuese nga Tony Robbins

Personazhe

Njihuni me Sabrina Pasterski, 23 vjeçarja “Ajnshtajn”

Sipërmarrje

Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku

Startup

WeAreAlbania, startup-i i vetëm shqiptar në garën për të rinjtë sipërmarrës në Shkup

Strategy

8 zakone të tuat që një milioner i shmang me çdo kusht

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00