Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Thënie frymëzuese nga i famshmi Will Smith

Horoskopi i biznesit

Për këtë shenjë, viti 2017 është i suksesshëm në të gjitha fushat e jetës

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Lajme

Letra e lamtumirës e Richard Branson për Virgin America

Sipërmarrje

10 mësime të rëndësishme të karrierës që shumica e njerëzve i mësojnë shumë vonë

Intervista

Gentian Karaj: “Suksesi i FORD, prej kombinimit të cilësisë me çmimin”

Lajme

Ja cili është biznesi që kthehet me dy medalje nga Turqia

Slideshow

Post Startup Grind, Ardit Gjebrea: “Nuk duhet të jesh Një Ndër… Ti duhet të jesh Ti.”

Sipërmarrje

Suksesi mund të vijë në çdo moshë. Ja shembujt…

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00