Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) feston vitin e parë të ndërtimit

Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Sipërmarrje

Njihuni me Zuckerberg-et e ardhshme shqiptare, Eduala Pjetri dhe Ledidjana Syla

Lajme

Mblidhet Këshilli i Investimeve për nxitjen e investimeve në vend

Lajme

Ngadalësohet blerja e arit nga Bankat Qendrore

Lajme

“KURUM” kërkesë për falimentim në gjykatë, nisin procedurat

Strategy

Dështimet në biznes. Përse duhet t’i vlerësojmë?

Lajme

SHBA-të akordojnë 134 milionë dollarë për Ballkanin

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00