Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Warren Buffett shpjegon pse një biznes i mirë mund të drejtohet nga kushdo

Slideshow

Thënie nga Steve Jobs që do t’iu motivojnë të ndryshoni botën

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Strategy

Pse njerëzit me produktivitet të lartë dhe të suksesshëm janë minimalistë?

Mobile

iPhone 8, smartphone-i më i mirë i të gjitha kohërave

Strategy

Çfarë duhet të presësh në një intervistë pune me Elon Musk?

Strategy

10 ndryshime mes sipërmarrësve dhe atyre që duan të bëhen sipërmarrës

Strategy

Ju keni 168 orë kohë çdo javë. Çfarë duhet të bëni me to?

Strategy

Sfidat që njerëzit e suksesshëm dinë t’i kapërcejnë

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00