Lajme

Western Union sjell risinë më të fundit, transferta ndërkombëtare me anë të Facebook Messenger

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Lajme

Hyperloop testohet për herë të parë në shkretëtirën e Nevadës

Startup

Fakte që nuk i dinit për Startup-et me vlerë miliarda $

Teknologji

Korea e Jugut ka nisur një projekt për të krijuar trenin me shpejtësinë më të lartë

Lajme

Cilët janë vendet e punës më të paguara?

Media&PR

Studim: Zyrat e përbashkëta, a po na bëjnë më pak socialë dhe produktivë?

Lajme

Elon Musk bashkohet me Donald Trump, pavarësisht komenteve kritike mbi presidentin e zgjedhur

Lajme

Përfitoni nga uljet në Gjirafa50.com për “Të Premten e Zezë”

Lajme

Kompania e shqiptaro-amerikanit renditet tashmë mes gjigandëve botërorë në fushën e telekomunikacionit

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00