Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) feston vitin e parë të ndërtimit

Lajme

Cila është arsyeja pse shqiptarët janë mosbesues te leku?

Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00