Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

4 gjërat që punonjësit kërkojnë nga lideri i tyre

Strategy

7 këshilla për sipërmarrësit e së nesërmes nga liderët më të mëdhenj

Sipërmarrje

Pse një punë e paqëndrueshme do iu bëjë të keni më shumë sukses?

Trajnime

2 Trajnime të Hapura nga Elda Gjoka

Lajme

Cilat janë aftësitë e shekullit të 21-të për të cilat ka nevojë çdo student?

Strategy

Si më ndihmoi rregulli 80/20 të dyfishoja të ardhurat e mia në vetëm dy muaj?

Teknologji

Facebook e bën më të lehtë kërkimin e fotove të pa etiketuara me anë të inteligjencës artificiale

Teknologji

Kush është loja, ku Shqiptarët renditen të parët për kontributin në shkencë?

Thirrje per Aplikime

Këshilli europian i të rinjve

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00