Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Lajme

Facebook gjurmon edhe hollësitë më të frikshme për jetën tuaj. Ja se si t’i gjeni ato

Teknologji

Facebook prezanton një format të ri reklamimi

Lajme

Cilët janë reklamuesit më të mëdhenj në Shqipëri?

Teknologji

Instagram po teston videot LIVE

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00