reklame Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Teknologji

Ky sipërmarrës braktisi kolegjin dhe bëri 1 milionë $ në vetëm 5 muaj

Marketing

Reklama e Pepsit, një dështim për kompaninë

Teknologji

Facebook prezanton një format të ri reklamimi

Marketing

Nike do të prodhojë veshje sportive për gratë muslimane

Marketing

Strategjia e Starbucks: Të shkruash emrin e konsumatorit gabim

Travel

Ja cilat ishin 10 spotet më të bukura për 2016-ën, ofruar nga revista Travel

Marketing

Sa sekonda duhet të jetë në ekran një reklamë?

Teknologji

Gjirafa AdNetwork, rrjeti për reklamat shqiptare në internet

Marketing

Nick Jonas, Chloe Sevigny në reklamat e reja të Apple Watch

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00