punonjesve Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

EU Corner

Danimarka, shteti që ka balancën më të mirë midis punës dhe jetës. Ja përse

Lajme

Studimi: Ja çfarë duan punonjësit

Lajme

“Alitalia”, kompania e fluturimeve ajrore italiane nis procedurat e falimentimit

Slideshow

Profesionet që iu bëjnë të shëndosheni

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Lajme

Francezët nuk do i përgjigjen më e-maileve pas orarit të punës

EU Corner

Ligji i ri francez e bën të paligjshëm të kontaktoni punonjësit pas orarit të punës

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00