punonjësit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Rregulli i “picës” që Jeff Bezos ndjek për mbledhje produktive

Teknologji

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Lajme

Organizohet Konferenca: “Sinergjia midis certifikimit të njohurive, akademisë dhe punësimit”

Lajme

Studimi: Ja çfarë duan punonjësit

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Thirrje per Aplikime

CEED Finance, program ekskluziv i dizejnuar për sipërmarrësit dhe punonjësit

Strategy

5 mësimet që sipërmarrësit në të gjithë botën mund të mësojnë nga kultura izraelite

Lajme

CEED Kosova nis progamet e dedikuara “Për menaxhim”

Slideshow

Thënie nga Steve Jobs që do t’iu motivojnë të ndryshoni botën

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00