Travel

Viza “French Tech” mirëpret talentet e teknologjisë nga e gjithë bota në Francë

Thirrje per Aplikime

Hapen regjistrimet për Shkollën Verore të Sipërmarrjes

Lajme

Bankers Petroleum, projekt konkret në mbështetje të sipërmarrësve të rinj

Thirrje per Aplikime

Mundësi certifikimi për kompanitë cilësore në Republikën e Shqipërisë

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Lajme

Ja cili është projekti që çon vajzën shqiptare Blerina Ago në Amerikë

Lajme

Pse shqiptarët po “braktisin” gjuhën angleze dhe italiane?

Business Pulse

Amazon është duke kërkuar 5.000 persona për të punuar nga shtëpia

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Teknologji

WhatsApp vjen tashmë me një risi për bizneset

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00