Lajme

Si Millennials do të ndryshojnë botën e luksit?

Media&PR

Samsung organizon konkursin për dizajnin e aksesorëve të televizorëve QLED

Lajme

Produktet “Made in China” pushtojnë Shqipërinë, ja cilat prej tyre nuk duhet t’i konsumoni

Sipërmarrje

Me ide e kreativitet, përmes vetëpunësimit, drejt ëndërrave

Lajme

Kompanitë shqiptare, pjesë e panairit më të rëndësishëm në Francë

Thirrje per Aplikime

Hapen aplikimet për “Marketplace Austria Food 2017”, kompanitë shqiptare afat deri në fund të Gushtit

Lajme

Çfarë po ndodh me blerjet përmes internetit në Shqipëri?

Marketing

Si arriti një kompani e vogël, pa përdorur marketing, të ndërtojë produktin nr. 1 në Amazon?

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Vëllezërit nga Prishtina arrijnë sukses jo vetëm në tregun europian, por edhe me gjerë

Sipërmarrje

Kompania I.XH.E.M, një shembull i suksesit të sipërmarrjes shqiptare

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00