problemi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Do të lançosh një startup? Bëji vetes këto pyetje!

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Strategy

5 mësime për jetën që të gjithë i mësojmë shumë vonë

Strategy

Nëse do të bëhesh i pasur, mos i dëgjo këto gënjeshtra

Lajme

Çfarë i ndodh Shqipërisë po të mbyllen Call Center-at?

Strategy

Çfarë po të pengon të jesh i suksesshëm?

Lajme

Cilët janë sektorët që po vuajnë nga mbi-investimet në Shqipëri?

Strategy

Përse ne blejmë rroba që nuk i veshim ndonjëherë

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00