pozitë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Kërkoni të hyni në botën e biznesit? Ja cilat janë programet më të mira për menaxhim

Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Strategy

4 mënyra që njerëzit e zënë të lexojnë email-et tuaja

EU Corner

2016 Warc Prize, Vodafone Turkey fituese në kategorinë e Inovacionit të Vitit

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00