Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Lajme

Click Speed Test, aplikacioni shqiptar vlerësohet maksimalisht në Play Store

Teknologji

Versioni më i fundit i Chrome mundëson shkarkimin e faqeve për lexim offline

Teknologji

Raiffeisen Bank prezanton platformën dixhitale, Raiffeisen ON

Teknologji

Prezantohet aplikacioni “Privacy app” për mbrojtjen e të dhënave personale

Teknologji

Malmath, shpëtimtari juaj në matematikë

Teknologji

Aplikacionet me viruse e kthejnë telefonin tuaj në një përgjues

Teknologji

Pokemon Go: Startup-Loja më popullore drejt realitetit virtual!

Teknologji

Google Play ka pasur dyfishin e aplikacioneve të shkarkuara se App Store

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00