Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Strategy

Kjo është rutina e mëngjesit e një sipërmarrësi që zgjohet në orën 4:45

Marketing

Këto janë 10 markat më të blera në botë

Slideshow

Kompanitë që kontrollojnë çdo gjë që bleni

Marketing

Si i zgjedh Pepsi startupet partnere?

Slideshow

Të nisësh ditën si 10 sipërmarrësit më të njohur në botë

Marketing

PepsiCo sponsor i UEFA Champions League

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00