Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Ja cili është sekreti për të patur një biznes të suksesshëm

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Strategy

Nëse do të bëhesh i pasur, mos i dëgjo këto gënjeshtra

Strategy

Si të shkoni nga e zakonshmja në të jashtëzakonshmen (në çdo gjë që bëni)?

Strategy

Cilat janë zgjedhjet që bëjnë diferencën mes një të pasuri dhe një të varfri?

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00