Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Sipërmarrje

Çfarë do të thotë të jesh një sipërmarrës emigrant në Brexit, Britani?

Strategy

4 mënyrat si njerëzit e pasur mendojnë për veten

Sipërmarrje

5 biznese të cilat mund t’i nisni pa asnjë para në xhep

Strategy

Mark Zuckerberg vendos një qëllim personal çdo vit, po ju?

Strategy

Shumica e njerëzve kanë Ëndrra, por jo Qëllime

Strategy

Që të jesh i suksesshëm, ngjitu nga shkallët – Richard Branson

Lajme

Më në fund Kosova siguron kodin telefonik shtetëror

Sipërmarrje

8 shenjat e sipërmarrësve shumë të suksesshëm

Sipërmarrje

6 gjërat, që liderat e mëdhenj nuk mund t’i injorojnë

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00