Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Çfarë tregon sjellja juaj ndaj parave për ju? (Test)

Slideshow

Kush janë 10 njerëzit më të pasur në botë?

Lajme

Cila është psikologjia e parasë?

Strategy

Sfidat që njerëzit e suksesshëm dinë t’i kapërcejnë

Slideshow

Hartat që do iu bëjnë të ndryshoni plotësisht mënyrën se si e shihni Europën

Strategy

Çfarë do të bëhesh kur të rritesh ?

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00