marken Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Strategy

8 Këshilla për gjetjen e emrit perfekt të Domain-it tuaj

Sipërmarrje

Pasi humbi 1 milionë $ brenda natës, ky sipërmarrës formoi një nga kompanitë më të mëdha të ushqimit të shpejtë

Mobile

Nokia konfirmon se do të lançojë një smartphone në 2017

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00