Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Business Pulse

Si të dalloni një Rolex fallco?

EU Corner

Jon Burkhart, strateg për përmbajtjen dhe copywriter është folësi i 4-t i Spark.me 2017

Marketing

Këto janë 10 markat më të blera në botë

Marketing

Si na bëjnë markat t’i duam ato?

Teknologji

Së shpejti do të mund të blini direkt nga Instagram

Travel

Cili vend ka studentët më të zgjuar?

Slideshow

Kompanitë që kontrollojnë çdo gjë që bleni

Strategy

Momentet e duhura për të postuar në rrjetet sociale

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00