Marketing

Heineken po synon të bëhet lider i tregut të pijeve pa alkool

Sipërmarrje

Ja cilat janë detyrat që CEO-t nuk do të delegonin asnjëherë

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Lajme

Durex po prodhon xhinse që mesa duket do të jenë tepër të forta

Slideshow

Ja cili është fonti dhe ngjyrat e përdorura më shumë në markat më të suksesshme të botës

Marketing

Markat më të vlefshme në çdo vend të botës

Lajme

Cila është kompania që ka kapur vlerën e 36 miliardë dollarëve në Shqipëri?

Travel

Si ja doli ky 28 vjeçar të udhëtonte nëpër botë pa shpenzuar asnjë monedhë nga kursimet e tij?

Lajme

A mund të ndikojë shija e verës shqiptare në ekonomi?

Marketing

5 trende të medias sociale që duhet të dini për vitin 2017

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00