Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Teknologji

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Teknologji

Pajisja e re Gear 360 e Samsung realizon video të vërteta 4K dhe shkrepje të figurës 360 gradë

Teknologji

Amazon vjen me aplikacion për video konferenca, ia kalon dhe Skype-it

Slideshow

Këta janë laptopët më të mirë dhe më të lirë që mund të bleni

Teknologji

Nokia padit në gjykatë Apple

Lajme

Gjirafa lançon “Amazon” e Kosovës – Gjirafa50

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00