Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Sipërmarrje

5 gjërat që Warren Buffett bën pas punës në zyrë

Strategy

Para se të merrni vendimin e pushimit nga puna të punonjësve tuaj, kini parasysh këto këshilla

Teknologji

Kush është loja, ku Shqiptarët renditen të parët për kontributin në shkencë?

Teknologji

Metamorfoza e lojës tradicionale të bingos

Teknologji

Pokemon Go: Startup-Loja më popullore drejt realitetit virtual!

Teknologji

15 gjëra që ju nuk i dinit se mund ti bëni në Messenger

Strategy

Arti i ndërtimit të skuadrave efektive

Startup

Startupi i Siatëllit që po shpëton futbollin amerikan…

Lajme

Ministria e Financave shpall lojën e kuponit tatimor, ja çmimet për secilën kategori

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00