krenar Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Uncategorised

Mbyllet piceria e shqiptarit në Zvicër që ofronte ushqim falas për njerëzit në nevojë

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Strategy

Si të qëndroni pozitivë në punë?

Sipërmarrje

Mesazhe frymëzuese nga sipërmarrës të cilët kanë mundur paragjykimet

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00