Lajme

Si mund të shmangin bizneset kontrollet tatimore duke pajtuar auditues të huaj?

Teknologji

Po ndodh ajo që të gjithë i frikësoheshin, banka e parë në botë punëson 20 robotë

Travel

10 qytetet më të mira për lançimin e startup-it tuaj

Intervista

“Wheelys cafe Tirana”, biznesi i parë i lëvizshëm në Shqipëri

Lajme

Ja cili është lloji i turizmit që po lind në Shqipëri

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Lajme

Edhe pse në epokën e internetit, akoma 40% e shqiptarëve qëndrojnë në radhë vetëm për të marrë informacion

Strategy

5 arsyet pse të rinjtë nuk duhet të varen nga një punë 9 me 5

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00