Marketing

Përse Amazon është duke blerë Whole Foods?

Lajme

EasyPay Albania nis bashkëpunimin me Ria Money Transfer

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Lajme

Tregu i gazit, bëhet gati plani për konsumatorët

Marketing

Heineken po synon të bëhet lider i tregut të pijeve pa alkool

Marketing

Dove krijon shishet e reja të shampos për çdo lloj trupi dhe njerëzit po tallen me të

Teknologji

Tesla tërheq nga tregu 53 mijë mjete të modeleve S dhe X

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Slideshow

E-shërbimet dhe zgjidhjet inovative, fokusi kryesor i konferencës së 8 të “Infocom World Albania”

Lajme

Nis procesi i regjistrimit për pronësinë intelektuale. Si duhet të veproni?

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00