Thirrje per Aplikime

Konkurs për aplikacion mobile!

Teknologji

Cila është ideja e ardhur nga vajza e klasës së pestë që Elon Musk e realizoi menjëherë?

Teknologji

Prezantohet aplikacioni “Privacy app” për mbrojtjen e të dhënave personale

Lajme

Ja cilat janë bizneset startup që fituan në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të projektit “IDEA”

Shkence

13-vjeçarja gjeni, gjeti një mënyrë për të krijuar energji të pastër

Teknologji

17 vjeçarja nga Cërriku zë vendin e dytë në botë me shpikjen e saj

Thirrje per Aplikime

Konkursi për Produktin Turistik Inovativ

Thirrje per Aplikime

“Wiki Loves Monuments 2016”, gara e fotografive të monumenteve

Thirrje per Aplikime

Ideja juaj mund të shndërrohet në një biznes!

Sipërmarrje

“Samiti Global i Sipërmarrjes”, Palo Alto mirëpret edicionin e 7 të evenimentit të biznesit

Evente

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Mars 29, 2017
5:30 PM - 8:30 PM

Arduino Day 2017

Prill 1, 2017
14:00 - 20:00

Workshop për Sipërmarrësit

Prill 8, 2017
9:30 AM - 12:30 PM

Get in the Ring Tirana

Prill 14, 2017
2:00 PM - 5:00 PM

Work & Study 2017

Maj 18, 2017
në 09:00 deri në 20 Maj në orë 12:00

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Maj 19, 2017
3:30 PM - 21 Maj 8:30 PM

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM