Lajme

BE gjobit Facebook me 110 milionë euro

Lajme

Eksporti i produkteve organike do të bëhet me certifikata elektronike

EU Corner

BE do të eliminojë kufizimet për përmbajtjen dixhitale

Lajme

Intesiteti i punës, ja ku renditen shqiptarët

Lajme

Çfarë po ndodh me shqiptarët në vendet e tyre të punës?

Teknologji

Maqedonia i bashkohet projektit SocialCar

Lajme

Shqipëria aplikon në Komisionin Europian për përfitimin e grantit prej 71 milionë euro

Lajme

Franca ndalon gotat, pjatat dhe enët e tjera plastike

Teknologji

BE do të ofrojë internet falas për shtetasit e saj

Teknologji

Privatësia e Whatsapp në kërcënim

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00